image001

C/HOSPITAL, 11 - 08540 – CENTELLES
TEL: 93 881 02 61  i  93 881 17 22
FAX: 93 881 16 05
www.xtec.cat/esc-sagratscors-centelles   
E-mail: sagratscors.centelles@gmail.com

foto1
    INICI  ESCOLA   ORGANITZACIÓ    CURS   PROJECTES D'ESCOLA   SERVEIS ESCOLARS   ACTIVITATS I FESTES   AMPA   PREINSCRIPCIÓ    AULA VIRTUAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ESCOLA SAGRATS CORS DE CENTELLES

UNA ESCOLA DE QUALITAT PER A TOTHOM

 FOTO7


L'escola Sagrats Cors de Centelles és un centre privat-concertat que, partint d'una concepció cristiana de l'home, de la vida i del món, s'ofereix a totes les famílies de l'entorn per col.laborar en l'educació integral dels seus fills. 
Té com a titular la Congregació de les  Germanes Missioneres dels Sagrats Cors i s'acull als concerts econòmics promoguts per l'administració educativa (Generalitat de Catalunya) per tal de poder estar a l'abast de tots aquells que, lliurament, s'hi vulguin atansar.

300

L'escola Sagrats Cors disposa d'un ideari educatiu (Caràcter Propi) i resta oberta i en constant comunicació amb la realitat plural de la societat que l'envolta a fi d'anar acomodant la seva proposta educativa a les demandes i necessitats de la mateixa.

És, també, una de les primeres escoles de la comarca que des de fa anys se sent compromesa amb la realitat cultural catalana, el coneixement de la qual es considera pas previ i necessari per obrir-se a la diversitat de cultures i entorns propis del món actual.

3002

Per últim, la nostra escola, compromesa amb la persona, pretén despertar en aquesta tots aquells valors que l'han de portar a mostrar-se de forma justa i solidaria, reflexiva i conscient, segura i satisfeta, responsable i compromesa amb si mateixa, amb els altres i amb l'entorn.

Actualment, l'escola Sagrats Cors acull alumnes de Centelles, Aiguafreda, Balenyà (Els Hostalets), Sant Martí de Centelles, Seva i altres poblacions veïnes.

gent

 www.xtec.cat/esc-sagratscors-centelles         E-mail:  sagratscors.centelles@gmail.com