image001

C/HOSPITAL, 11 - 08540 – CENTELLES
TEL: 93 881 02 61  i  93 881 17 22
FAX: 93 881 16 05
www.xtec.cat/esc-sagratscors-centelles   
E-mail: sagratscors.centelles@gmail.com

foto1
    INICI  ESCOLA   ORGANITZACIË    CURS   PROJECTES D'ESCOLA   SERVEIS ESCOLARS   ACTIVITATS I FESTES   AMPA   PREINSCRIPCIË    AULA VIRTUAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


LES NOSTRES AULES

image003

DSC03317

LABORATORI

AULA DE TECNOLOGIA

Disposa de materials i recursos diferents per treballar les activitats que es proposen des de l'Órea de les CiŔncies Naturals.

Comparteixen aquesta aula els alumnes de tota l'escola i en especial els d'ESO i els dels ˙ltims cicles de PrimÓria.

╔s una aula de 110 m2 que s'utilitza bÓsicament per a la realitzaciˇ de les activitats de l'Órea de Tecnologia d'ESO.

EstÓ equipada amb mÓquines, eines i materials diversos per a poder fer prÓctiques de mecÓnica, electricitat, electr˛nica, fusteria...

En un annex es disposa tambÚ d'un laboratori de fotografia.
DORMITORI

IMG_5899

DORMITORI

PSICOMOTRICITAT

╔s un espai reservat al descans dels mÚs petits. DesprŔs de l’hora de dinar els alumnes de P3 poden descansar fins a les tres i recuperar forces per tornar a la classe i continuar amb l’horari de tarda.

Aula equipada per afavorir el desenvolupament psico-motor dels alumnes en les primeres edats d'escolaritzaciˇ. Desenvolupament que presideix i afavoreix l'adquisiciˇ de tots els aprenentatges posteriors.

L'aula estÓ situada a l'edifici del Parvulari (Educaciˇ Infantil).
Instalacions/image011

DSC03324

AULA D’INFORM└TICA

AULA D’AUDIOVISUALS

A part de tot el suport informÓtic utilitzat per a les tasques d'administraciˇ i programaciˇ escolar, es disposa de dues aules d'informÓtica. Una de gran, utilitzada pels alumnes d'ESO i PrimÓria, amb 18 ordinadors, i una altra mÚs redu´da, utilitzada pels alumnes d'Infantil, amb 12 ordinadors.

L'aula d'InformÓtica d'ESO i PrimÓria disposa de connexiˇ amb la xarxa Internet aixÝ com d'impressores, escÓner i diversos programes d'aplicacions informÓtiques.    


L'aula Ús un espai multifuncional i en ella es realitzen diferent activitats: reunions, audicions musicals, etc.

Disposa de materials molt diversos per a facilitar les tasques de suport educatiu que li sˇn pr˛pies:
recursos informÓtics i tecnol˛gics, amb una infraestructura informÓtica (xarxa interna, wifi, pissarres digitals, servidors i controladors...). TambÚ disposa d'un equip d'imatge i so,  instruments musicals, ...


PISCINA

AULA PLASTICA

 ESPORTS

AULA DE PL└STICA

A part dels patis, que sovint sˇn utilitzats per a la prÓctica de l'activitat motriu, l'escola fa ˙s de les instal.lacions municipals per a la realitzaciˇ de les diferents activitats d'Educaciˇ FÝsica. 

Sota l'objectiu d'assolir un desenvolupament i equilibri corporal correcte, l'escola potencia la prÓctica de diferents esports. Durant el tercer trimestre de cada curs, tots els alumnes realitzen un curset de nataciˇ a la piscina coberta del poble en coordinaciˇ amb el Club Nataciˇ Centelles.╔s un local destinat a la realitzaciˇ de les diferents activitats plÓstiques: treballs manuals (amb paper, fang, fusta...) i dibuix... que fan el alumnes de PrimÓria i SecundÓria.BIBLIOTECA2
JOC SIMBOLIC

BIBLIOTECA


AULA  DE JOC SIMBĎLIC

╔s utilitzada al llarg de l'horari escolar i segons les necessitats del treball a realitzar pels diferents grups d'alumnes des d'Educaciˇ Infantil fins a SecundÓria.

Disposa d'uns 2.000 volums classificats i organitzats per temes a part de diferents publicacions i revistes del mˇn educatiu.

Existeix un servei de prÚstec que facilita als alumnes la utilitzaciˇ dels diferents recursos bibliogrÓfics.

Aula de parvulari organitzada per racons en la que els nens i nenes d'Educaciˇ Infantil juguen tot imitant i recreant les accions que veuen al seu entorn (a casa, al metge, a la botiga...) afavorint aixÝ, entre d'altres, el seu procÚs de socialitzaciˇ, l'adquisiciˇ i domini de la parla i la numeraciˇ, i la comprensiˇ i adaptaciˇ a l'entorn.

 www.xtec.cat/esc-sagratscors-centelles         E-mail:  sagratscors.centelles@gmail.com