image001

C/HOSPITAL, 11 - 08540 – CENTELLES
TEL: 93 881 02 61  i  93 881 17 22
FAX: 93 881 16 05
www.xtec.cat/esc-sagratscors-centelles   
E-mail: sagratscors.centelles@gmail.com

foto1
    INICI  ESCOLA   ORGANITZACIÓ    CURS   PROJECTES D'ESCOLA   SERVEIS ESCOLARS   ACTIVITATS I FESTES   AMPA   PREINSCRIPCIÓ    AULA VIRTUAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PROJECTES D'ESCOLA
EMPRENEDORIA
EMPRENEDORIA1

EMPRENEDORIA 4t d'ESO

Des de l’escola, i a partir d’una proposta de la Junta Directiva de l’AMPA, hem cregut que fóra molt interessant completar la formació que fins ara ha rebut l’alumnat programant un curs d’EMPRENEDORIA.

Aquesta és una de les matèries que, tant el Departament d’Ensenyament com el Ministerio de Educación, han decidit incorporar en els cursos de secundària obligatòria.

Tots sabem que formar joves emprenedors és un objectiu bàsic per obrir les portes del futur als alumnes, més encara en els moments actuals en què calen iniciatives i projectes que possibilitin trobar nous camins en el pla del desenvolupament personal i de la promoció laboral.

El projecte adreçat a l'alumnat de 4t d'Educació Secundària Obligatòria és un programa, ja contrastat i aplicat en la nostra escola i en d'altres de dins i fora de Catalunya, conegut amb el nom de Be an Entrepeneur i promogut i organitzat per la Fundació Escola d’Emprenedors.

En aquest Taller d’emprenedoria, es fa ús amb més o menys intensitat de la llengua anglesa.

Un professor de Fundació Escola d’Emprenedors, especialitzat en el tema, és qui dirigeix les sessions a l’aula comptant amb el suport d’un altre professor del centre.                                                                                                                                                  (+ informació)

EMPRENEDORIA 3r d'ESO

Un dels objectius de la matèria optativa d’Emprenedoria de 3r d’ESO, és fomentar la iniciativa i la competència en la gestió de projectes. Per aquest motiu l’alumnat d’aquesta matèria proposa al llarg del curs activitats amb intenció de posar en marxa algun tipus de projecte que els permeti aconseguir uns beneficis econòmics.

La proposta de l’activitat consisteix en la venda de productes fabricats pel mateix alumnat i d’altres objectes de segona mà, contribuint així al seu reciclatge. Els diners aconseguits es destinen a finançar part de les despeses del seu viatge de final de curs i un tant per cent dels diners aconseguits se’n fa una donació solidària a Càritas Centelles o bé a l’ONG Cors Oberts.

(+ informació)


 www.xtec.cat/esc-sagratscors-centelles         E-mail:  sagratscors.centelles@gmail.com