image001

C/HOSPITAL, 11 - 08540 – CENTELLES
TEL: 93 881 02 61  i  93 881 17 22
E-mail: sagratscors.centelles@gmail.com

foto5a
    INICI  ESCOLA   ORGANITZACIÓ    CURS   PROJECTES D'ESCOLA   SERVEIS ESCOLARS   ACTIVITATS I FESTES   AMPA   PREINSCRIPCIÓ    AULA VIRTUAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SERVEI DE MENJADOR
El menjador és un espai que ajuda a l'educació integral de l'alumnat vetllant per tal que el nen/a adquireixi uns bon hàbits alimentaris basats en una dieta variada i equilibrada.
 Entenem que l'escola ha d'oferir la possibilitat que els alumnes de totes les etapes educatives puguin disposar d'un servei de menjador. Aquest servei inclou també la cobertura de tot l'espai horari: d'una del migdia a les tres de la tarda. Per tant, els alumnes d'educació infantil, estan atesos amb el monitoratge que fa el servei de vigilància-dormir i d'esbarjo. Així mateix altres monitors estan encarregats de l'atenció als altres cursos.

L'escola disposa d'un acollidor menjador que diàriament utilitzen un gran nombre d'alumnes.
Al mateix temps, se'ls atén durant les hores de pausa del migdia tot realitzant activitats d'esbarjo i d'estudi.
El servei de menjador es finança a través de les quotes que aporten mensualment les famílies dels alumnes que en fan ús.
Actualment, el servei de menjador està parcialment subvencionat per la Generalitat per als alumnes d'ESO d'Aiguafreda, Sant Martí de Centelles i Balenyà.MENÚ DEL MES >
FOTO72
MENJADOR2ACOMPANYAR ELS ÀPATS DELS INFANTS >>>

IMATGES DE MENJADOR  2015/2016 >>

E-mail:  sagratscors.centelles@gmail.com