<contingut dinàmic TWITTER>

<Aquest espai no és visible pels visitants del web><contingut CURSOS ESCOLARS>

<Aquest espai no és visible pels visitants del web>


ESO


ESO (OBJECTIUS + METODOLOGIA)

Aquest curs 2017/18 hem iniciat la metodologia del treball per projectes en una franja horària concreta en el curs de 1r d’ESO, tot i així, hi ha diverses matèries de 2n, 3r i 4t d’ESO que també treballen per projectes. Els projectes que s’estan portant a terme són: “El còmic” (àmbit lingüístic), “Canviem l’escola de lloc” (àmbit cientificotecnològic -matemàtic), “El riu de la vida” (àmbit social-artístic-religiós).

A més, durant el 1r trimestre, les matèries de música i educació física de Secundària, treballen de forma interrelacionada pel projecte del Nadal. En el projecte es treballa des del cant, la veu, l’expressió corporal, el moviment...tot un conjunt d’elements claus perquè esdevingui el producte final. Aquest curs s’ha portat a terme el projecte “Obre els ulls”.

TREBALL PER PROJECTES:

  • Plantegem reptes i preguntes claus a l’alumnat i a través de diverses activitats, a on es potencia el descobriment, la curiositat i l’interès, els alumnes fan recerca, investiguen i acaben creant un producte final.
  • Els alumnes són els creadors del seu propi aprenentatge, ja que es parteix dels seus coneixements previs i l’aprenentatge que n’extreuen és útil i significatiu per a la seva vida real.

En els projectes es potencia el treball cooperatiu en què l’alumnat té l’oportunitat de cooperar amb un equip, conèixer diferents rols, compartir el seu coneixement amb els seus companys/es, arribar a acords, prendre decisions, tenir empatia, saber-se escoltar, i així millorar les seves habilitats socials i comunicatives i que el seu coneixement s’enriqueixi i evolucioni.

APRENENTATGE I SERVEI:

  • A 3r d’ESO utilitzem la metodologia “aprenentatge i servei”, una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat.
  • L’objectiu és aconseguir que l’alumnat de 3r d’ESO de la nostra escola prengui consciència i reflexioni sobre alguns dels problemes socials actuals i s’impliqui amb entitats i associacions per viure-ho de prop.
  • L’alumnat serà protagonista i participarà activament en diferents projectes, veient que la seva aportació a la societat és important i pot ser de gran ajuda. Això li permetrà veure que l’esforç conjunt i desinteressat de vàries persones pot impulsar grans projectes i es fomentaran valors com: el compromís vers els altres, l’actitud crítica, l’austeritat, la responsabilitat, el respecte, l’esforç, el diàleg i la participació desinteressada per ajudar els altres i obtenir satisfacció personal.
  • Aquest curs estem col·laborant amb: Marató de Sang, reforç escolar a Càritas, Gran Recapte d’Aliments, Internet segura de Tu a Tu.

CURSOS:

 1r


 2n


 3r


 4t


GALERIA IMATGES

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.